sila tekan,

TENGOK-TENGOK

Wednesday, March 30, 2011

sambungan post sebelum ini

cerita ari uh xabis ag...
yaayyy!!!
sambungannye aku tgh nk tulis la ni..hahaha
post yg lepas,aku da cter pasal aku jumpe mrs A..

snanye ade tujuan penting aku jumpe mrs A..
snanye kteorg nk celebrate burfday aku..
burfday aku 3april..
tp kteorg da sambot awal...hahahaha
nape sambot awal???
sbb 3april mrs A xcuti la...=( sdeyhnye...

sronoknye sambot burffday lg awal drpd tarikh..
xpenah2 aku sambot awal2..
tp mrs A nk sambot awal..so layan je la...
hahhaa.....
    
  ini la lokasi kami menyambut burfday aku yg awal seminggu


gamba kek mane???
kek??
maaf kami xmkn kek...kami diet...hahahah



          ini pulak lokasi tgk wayang





pas tgk wyang men bowling plak..hahhaha
saje2 je men..nk epy2 je pon...
hahaha...dapat gak kteorg gelak2 tyme nga men..
skurang kurang dpt elangkn tnsion...hahha



pas uh ape ag yg kami buat???
buat ape ek???
kteorg sembang2 sudah..


jap2..
teringat satu bende..
tyme aku tgh cari surau nk solat..
bley pulak aku tersempak ngan kawan satu skul aku...
hahahaha...
sape kawan aku uh????
hahaahhaha....
pandai2 la korg pikir..
wahai kawan aku yg tersempak dgn aku tu,lau ko bace ini post,msti ko gelak2 an...
tp ko nmpk aku jln sorg je time tu an..hahaha
so ko xtau pon aku kuar ngan sape...hehehhee

tyme tgh lepak2 kt secret recipe uh...
pkir punye pkir nk mkn ape,pas uh aku mkn la ape yg aku nk mkn...hahaha
pas da abis mkn,borak2 la lg...
borak punye borak,ttbe mrs A terpikir satu idea...

dia : jom tukar hp jom..
aku : awak xkesah ke???hp saye yg ni burok...
dia : ala xkesah pon..style ape hp ni...
aku : kite tukar hp SE je la...
dia : xpe2..tukar je..awak amik hp motorola saye,saye amik hp nokia awak..
aku :sukati awk la..tukar je la....

adoy..nk masok an gamba hp uh..
bt da terlupa model ape hp nokia saye n hp motorola awk....hahahha

sambot burfday msti ade hadiah an???
mrs A mane hadiah saye????
burfday awak saye da bg adiah an...hahahaha
xmalu tol MUHAMMAD AFIF ni...mintak adiah kt pompan...
hahahhahaha...
eh,sukati aku la mintak adiah kt sape pon..hahhaha
snanye an,taon ni la adiah yg paling best pnah saye dpt slame saye sambot burfday...
mrs A,awak dah bg adiah paling bermakna dalam idop saye....suke sangat adiah uh..
taon dpn saye nk mintak ag ek?...
boley???boley????
harap2 BOLEH la yee...hehehe
yayyyy!!!!!
dapat adiah best drpd MRS A..
TERIMA KASIH AWAK




dah la...sampy sini je la citer aku ek..
lau korg xsuke bace lantak korg la...
tp aku suke bace dan menaip kt blog aku...
dan terima kasih la sbb korg da bace...hehehehhe
bye2...assalamualaikum

12 comments:

  1. takpayah nak cerita sangat lah, malu aku weh, aku en MRS A. HAHAHAH !

    ReplyDelete
  2. wahwahwah...
    suke aty dye plak nk PERASAN...hahaha
    bukan ko la..
    MRS A tu org lain..
    perasan..

    ReplyDelete
  3. botak da jiwang skang..hope bahagia dgn dia..aku doakan..

    ReplyDelete
  4. auni:cmni la mmber..hahaha..ko nk cmne ag??
    wan:mane ade aku jiwang wan..hahha..thanx wan..doakn aku ye..
    cik pira:ko engat ko sorg je ke bley buat sal citer pkwe ko men gitar?aku nk gak wat citer mrs A
    aku..hahah

    ReplyDelete
  5. so so so cooowweettt(geli sial ayat ni)..okok sweet..huhu

    ReplyDelete
  6. takkan aku mrs A?kahkahkah,sweet box ah kau botak,ahahaha

    ReplyDelete
  7. sme2 botak..jgn lpe ajak aku kalo mkn nasi minyak..hahaha..kempunan aku nk mkn nasi minyak ko nanti..hahha

    ReplyDelete
  8. oit . happy birthday lah even ntah lah bila , dah lupa . HAHAHHA

    ReplyDelete
  9. aiman : kejam bekas abg dormku..burfday aku pon ko lupe,,padahal dye yg slalu wat kecerian dorm siap tampal2 tarikh burfday sume ahli dorm..hahha
    wan : dun wory wan..t aku jempot
    mylife@mallerr : bukan ko mrs A la maller,ko ngan auni perasan je..hahaha
    mira dil : thanx ek..hehe

    ReplyDelete
  10. HAHAHHA aku agak bulan empat kot . ye tak ? HAHAHA aku tulis je bukan buat apa sangat :D HAHAHA

    ReplyDelete